temp
temp
temp
temp
temp
temp

Op zondag 27 augustus 2017 organiseert Paaspopklassiek wederom een Boerenerfconcert in de openlucht ditmaal bij de familie Waenink aan de Reindersweg 8 te Zieuwent- Mariënvelde. 

Op het werkelijk schitterend aangelegd  terrein van de familie Waenink  zal het bijzondere trio Harp-Hoorn- Plus optreden.

Harp-Hoorn- Plus bestaat uit het vaste duo harpiste Maaike Bosscher en hoornist Marcel Bergboer,   altijd aangevuld met een gastartiest.

Voor het Boerenerfconcert op zondag 27 augustus is het duo een samenwerking aangegaan met sopraan Karin Hertsenberg .

De van origine Oldenzaalse zangeres  was oa winnares van het Tros-TV-programma “Una Voce Particulare “ . Na haar overwinning nam haar carrière een enorme vlucht . Zij  gaf concerten op de podia van grote concertenzalen in  Nederland  zoals in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam Eindhoven en tal van andere steden. Maar gaf ook concerten in het buitenland oa in Italie, Noorwegen, België en Bulgarije. Afgelopen januari gaf zij 31 concerten met het Wiener Strauss Orkest in veel theaters in Nederland en België. Haar repertoire omvat Opera, operette en musical. Ook voor Karin Hertsberg  is de combinatie met harp en hoorn een nieuwe uitdaging.

Harpiste Maaike Bosscher studeerde  aan het Conservatorium van Enschede , de Messiaen Accademie en de Hochschule für Musik in Detmold. Daarnaast studeerde ze Jazzharp. Ze gaf veel concerten solo maar werkt ook met bekende dirigenten en orkesten. Samen musiceren  met blazers en zangers heeft haar bijzondere voorkeur. Hoornist Marcel Bergboer die oa. bij de Marinierskapel der Koninklijke Marine, de Luchtmacht Kapel ,het Orkest van het Oosten en het Noord Nederlands Orkest speelde legt zich graag toe op niet allerdaagse werken voor hoorn. De combinatie met Harp en zang is een nieuwe uitdaging. Harp-Hoorn- Plus brengt een gevarieerd programma met repertoire uit de  Franse Romantiek, opera en operette.

 

Boerenerfconcerten vinden in principe in de buitenlucht plaats. Bij slecht weer wordt er uitgeweken naar de hal van de nabijgelegen WOPA. Het concert op 27 augustus begint om 11;00 uur. Het is gratis toegankelijk. Bezoekers krijgen koffie/thee aangeboden. Entree: vrije gift