temp
temp
temp
temp
temp
temp

Kaartverkoop

Eventbrite - Matthäus Passion

Paaspop Klassiek heeft voor haar concerten in de Sint Werenfriduskerk een systeem van ’geplaceerde zitplaatsen’. Dit betekent dat u zelf uw gewenste zitplaats kunt kiezen. Dit heeft twee grote voordelen. Ten eerste hoeft u niet meer ruim voorafgaand aan de concerten in de rij te staan voor de ’beste’ zitplaats. Tevens biedt dit systeem u meer rust en tijd. 

1 Open de ticketverkoop
2 Bekijk de plattegrond
3 Selecteer het aantal plaatsen en de gewenste rang en klik op "Kies plaatsen
​4 Een voorstel voor zitplek is reeds gemaakt. Verander naar hartelust, veranderen van rang en aantallen is geen probleem
5 Klik op "bestellen"
6 Vul uw gegevens in, selecteer een betaalmethode en klik op "Betaal nu"
7 Afrekenen
8 U ontvangt van ons een e-mail met uw tickets als bijlage. Druk deze ticket(s) af, dit is uw plaatsbewijs / zijn uw plaatsbewijzen (Zwart/wit afdruk is voldoende)

- Versleep de plattegrond door de linkermuisknop ingedrukt te houden en te slepen, gebruik de zoombuttons of het scrollwiel van uw muis om de kaart beter te bekijken
- Klik op het icoontje linksboven op de plattegrond voor een legenda. Grijze zitplekken zijn niet (meer) beschikbaar
- Kaarten zijn overdraagbaar, deze staan niet op naam. Een ticket is slechts één maal te gebruiken. Kopiëren is niet mogelijk, na het scannen van de barcode bij de entree is het ticket onbruikbaar.